Друк

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЮНІСОН-ГАРАНТ» ВИПЛАТИЛА СТРАХОВИХ ВІДШКОДУВАНЬ ЗА 2014 РІК НА СУМУ ПОНАД 10 МЛН. ГРН.

24.02.2015
За 2014 страхова компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» здійснила понад 1500 страхових виплат на загальну суму 10,5 млн. грн.

Таким чином, загальна сума здійснених виплат у 2014 році порівняно з попереднім роком зросла більш ніж удвічі.



Найчастіше виплати здійснювалися за договорами добровільного медичного страхування. Усього за договорами ДМС було виплачено майже 4 млн. грн.

268 разів здійснювалися виплати за договорами страхування каско. Загальна сума виплат за цими договорами склала 5 млн. грн. Ще 78 раз виплати здійснювалися за договорами ОСАЦВ - за ними було виплачено в цілому більше 1,1 млн. грн.

Також у 2014 році мали місце виплати за договорами страхування медичних витрат, страхування від нещасного випадку, страхування майна та страхування залізничного транспорту.



Пріоритетом для компанії «ЮНІСОН-ГАРАНТ» є найвищі стандарти обслуговування клієнтів, що полягає в першу чергу у швидкості врегулювання страхових подій. Так, майже половину страхових виплат було здійснено протягом трьох днів з моменту підписання страхового акту, а протягом тижня виплачені страхові відшкодування за 72% страхових подій.

Наша довідка:

ПРАТ «СК «ЮНІСОН-ГАРАНТ» - універсальна страхова компанія, яка має ліцензії на право здійснення діяльності за 26 видами страхування. Статутний капітал Компанії складає 100 млн. грн.