Друк

Статутний капітал ІМЕКСБАНКу становить 1,44 мільярда гривень

18.07.2014
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій АТ «ІМЕКСБАНК» 23-ї емісії на суму 150 млн. грн (свідоцтво № 208/1/2013 від 17.06.2014). Таким чином, розмір статутного капіталу Банку становить 1,44 млрд. грн.

«Зборами акціонерів банку 14 березня 2014 року було вирішено затвердити внесення змін до статуту, у зв'язку зі збільшенням розміру статутного капіталу за результатами розміщення акцій банку 23-ї емісії, - підкреслює Олена РАДАНОВА, начальник управління депозитарної діяльності АТ «ІМЕКСБАНК». - Це свідчить про позитивну динаміку розвитку нашої фінансової установи навіть у нинішніх економічних умовах».

Серед основних напрямків розвитку Банку, визначених акціонерами на поточний рік: зміна підходів до управління, підвищення ефективності роботи відділень, розробка нових банківських продуктів, впровадження інноваційних технологій і сервісів, запуск власних процесингових комплексів, впровадження нових додаткових послуг юридичним та фізичним особам, розвиток дистанційних каналів обслуговування клієнтської аудиторії.

Основні показники діяльності на сайті Банку