Друк

СК "ЮНІСОН-ГАРАНТ" виступила партнером Олімпійського Дня в Києві

09.07.2014
21 червня 2014 року на Оболонській набережній в Києві під егідою Національного Олімпійського комітету України відбувся Олімпійський день. Він традиційно був присвячений популяризації масового спорту серед населення, в першу чергу – серед молоді та дітей. Цього року захід також було присвячено 120-річчю Міжнародного Олімпійського комітету.

В рамках заходу відбулися численні спортивні акції – розминка з видатними українськими спортсменами, масові забіги, естафети, дитячі конкурси.

Активну участь в Олімпійському дні взяла і команда «ЮНІСОН-ГАРАНТ». Наші співробітники прийшли на Олімпійський день зі своїми сім’ями, і взяли найактивнішу участь в спортивних заходах.

Яскраву атмосферу спортивного свята органічно доповнювали наші промоутери в помаранчевих футболках. Вони їздили з прапорами «ЮНІСОН-ГАРАНТ» на ролікових ковзанах, роздавали гостям свята яскраві надувні кульки, і заряджали присутніх своїм оптимізмом.

Апофеозом свята став візит Голови НОК України, уславленого українського атлета Сергія Бубки. Сергій Назарович завітав у гості і до нас, тепло поспілкувавшись зі співробітниками «ЮНІСОН-ГАРАНТ» та із задоволенням пофотографувавшися з усіма бажаючими.