Друк

Сергій Надал привітав представників туристичної галузі із професійним святом

01.10.2014
Міський голова Сергій Надал вручив подяки та цінні подарунки представникам туристичної галузі міста з нагоди Дня туризму, який відзначається в усьому світі 27 вересня.

«Висловлюю подяку всім, хто своєю працею допомагає розвивати туристичний бізнес у Тернополі, - зазначає Сергій Надал. – Адже саме ви, представники туристичного бізнесу, екскурсоводи, готельного та ресторанного бізнесів, формуєте обличчя Тернополя, яке приваблює і туристів, і інвесторів».

Міський голова також висловив впевненість, що основні здобутки туристичної галузі ще попереду. Адже Тернопіль вартий того, щоб глибше відкрити свої унікальні природні багатства, самобутність історії, культури, народних звичаїв і традицій.

До слова, подяки за високий професіоналізм та вагомий внесок у формування позитивного туристичного бізнесу Тернополя отримали представники готельно-ресторанного комплексу «Сапсан», сервісно-туристичного комплексу «Рута», ПАТ «Тернопіль-готель», туристичної агенції «ВІП-Тревел», туристичного оператора «РІД-ТУР», ПП «Премєр-тур», «Обласного спортивно-туристичного клубу», ресторанів «Хутір» та «Рандеву».