Друк

Підвищення відсоткових ставок по депозитним продуктам від ПАТ КРЕДИТВЕСТ БАНК

02.04.2015
ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» підвищив відсоткові ставки по депозитним продуктам, тепер ви можете скористатись перевагами надійного Банку, та отримувати до 23.5% у гривнях, до 8,5% в доларах  США та до 8,5% в Євро.

Детальніше з новими Умовами по депозитним продуктам можна ознайомитися за посиланням,  в найближчому відділенні  Банку , або за телефоном +38 (044) 220-12-26.

Про банк:

Публічне акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» (скорочена назва ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК») було засновано у жовтні 2006 року.

Єдиним акціонером Банку на даний момент є  АТ "АЛТИНБАШ ХОЛДІНГ АНОНІМ ШІРКЕТІ" (100%)  Alt?nba? holding  це один з найбільших та авторитетних  турецьких холдингів, який провадить свою діяльність у багатьох галузях.

Активи Банку станом на 01.01.2015 р. складають 663,64 млн. грн., власний капітал банку – 139,79 млн. грн., чистий прибуток – 16 202 тис. грн.

На сьогодні «КРЕДИТВЕСТ БАНК» є членом Державного фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом міжнародної платіжної системи Master Card. Також БАНК є членом Американської торговельної палати в Україні – однієї з найефективніших неурядових бізнес-організацій, що присутні в Україні.

21.07.2014 р.  міжнародне рейтингове агентство  JCR Eurasia Rating підтвердило довгостроковий рейтинг за національною шкалою«КРЕДИТВЕСТ БАНК» на рівні «AA- (Ukr)» та короткостроковий рейтинг за національною шкалою на рівні «А-1+ (Ukr)» з прогнозом«Стабільний», що свідчить про наявність у банку кредитних рейтингів інвестиційного класу.

03.12.2014 р. уповноважене національне рейтингове агентство IBI-Рейтинг визначило довгостроковий кредитний рейтинг за національною шкалою «КРЕДИТВЕСТ БАНК» на рівні uaAA з прогнозом «Стабільний». Рейтинг надійності банківських вкладів присвоєний на рівні 5 «Відмінна надійність».