Друк

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» отримав нагороду на VI Всеукраїнському конкурсі «БАНК РОКУ - 2014»

16.12.2014
10 грудня в конференц-залі готелю «Русь» було визначено переможців VI Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2014» та відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів - ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» отримав нагороду в номінації «Банк з найбільшим інноваційним потенціалом».

Ця нагорода є яскравим підтвердженням того, що ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», не зважаючи на складну фінансову ситуацію в країні та загострення конкуренції на ринку банківських послуг, здатний забезпечувати достатній рівень інноваційної активності без порушення своєї стабільності. Реінжиніринг бізнес-процесів і розробка інноваційних продуктів - це еволюційні кроки в життєдіяльності будь-якого банку, які ведуть до його розвитку. Сучасні Банки, щоб зберегти свою конкурентоспроможність на ринку фінансових послуг, повинні йти крок в крок з інноваційними технологіями, застосовувати новаторський підхід до своєї роботи та навіть передбачати на декілька років наперед тенденції ринку та вимоги клієнтів.

Церемонію нагородження відвідали представники Національного банку України, акредитовані в Україні дипломати, співробітники банків і страхових компаній, клієнти, журналісти. Організатором заходу виступив міжнародний спеціалізований журнал «Банкиръ».

Про конкурс: Всеукраїнський конкурс «БАНК РОКУ» є щорічним заходом, що проводиться серед банків, які отримали ліцензію на банківську діяльність в Україні. Мета конкурсу: надання іміджевої підтримки українським банкам за допомогою аналізу якості їх професійної діяльності та конкурентоспроможності, підтримка і зміцнення довіри до банків, сприяння формуванню соціальної відповідальності вітчизняного банківського бізнесу.

Для визначення переможців в номінаціях до уваги беруться дані опитування українських банків та їх клієнтів, рекомендації авторитетних експертів НБУ, УКБС, АУБ, дані українських рейтингових агентств, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. В тому числі враховуються висновки редакції журналу «Банкір», основані на аналізі якісних показників діяльності банків України.