Друк

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» потрапив у першу п'ятірку банків України за залученням депозитів у 2014 році

16.02.2015
Депозитний портфель в ПАТ "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ" за 2014 рік збільшився у п’ять разів у гривні (на 366 млн гривень) згідно з даними НБУ та фінансової звітності банку.

Це свідчить про те, що банк отримав значний кредит довіри населення України, не зважаючи на ситуацію в банківському секторі та масовий відтік депозитів із системи.

Зростання депозитного портфелю фізичних осіб банку є закономірним явищем, адже Банк Михайлівський з самого початку свого існування відповідально і в повному обсязі виконує всі зобов’язання перед своїми клієнтами, а також продовжує кредитувати населення, пропонуючи вигідні умови та відсоткові ставки.

Мережа банку розширюється з кожним днем і наразі становить 55 відділень, 54 міні-офіси та більш ніж 2 700 точок продажів.  Ми відкриваємо нові відділення та міні-офіси, щоб кожен наш клієнт міг швидко та оперативно звернутись до представника банку в своєму місті.

Банк Михайлівський планує не зупинятись та продовжує активний розвиток згідно з окресленими планами та стратегічними цілями на 2015 рік.