Друк

Особлива акційна пропозиція для клієнтів Ощадбанку від міжнародної платіжної системи MasterCard

17.04.2015
Кінофестиваль у Каннах на лазурному узбережжі Франції щорічно збирає всесвітньо відомих режисерів, зірок кіно та їх шанувальників. Цього року завдяки акційній пропозиції «На Каннський кінофестиваль – з новою преміальною карткою MasterCard® від Ощадбанку» на цій незабутній події побувають клієнти Ощадбанку.

Так, серед клієнтів, які в період з 16 квітня по 30 квітня 2015 року оформлять у будь-якому відділені Ощадбанку преміальну платіжну картку MasterCard (Gold, Platinum, Debit Platinum або World Elite) за пакетом «Стандартний», буде розіграно подорож на двох осіб на Каннський кінофестиваль. Пропозиція включає квитки на перегляд фільмів на фестивалі, авіапереліт, проживання в готелі, харчування і трансфер.

Результати розіграшу стануть відомі 7 травня 2015. Подорож заплановано на 21 – 23 травня.

Детальна інформація – за посиланням.

Преміальну платіжну картку MasterCard можна оформити в будь-якому відділенні Ощадбанку, відкривши рахунок у гривнях, доларах США або євро. Бонусом до цієї картки буде не лише шанс потрапити на фестиваль у Каннах, а й зручний банківський сервіс сучасних технологій та преміальних пропозицій.

Детально з перевагами для держателів різних видів преміальних карток Ощадбанку (консьєрж-сервісзнижки, підтримка за кордоном тощо) можна ознайомитись за посиланням.

Також нагадуємо, що клієнти Ощадбанку мають ще одну можливість потрапити до Канн, адже триває акція «Подорож на Каннський кінофестиваль». За її умовами всі держателі преміальних платіжних карток MasterCard від Ощадбанку, які оплатять товари або послуги на суму від 1 гривні в торгових точках або в мережі Інтернет по всій території України з 16 березня по 30 квітня 2015 року, візьмуть участь у розіграші однієї з трьох подорожей на Каннський кінофестиваль. Детальна інформація – за посиланням та в офіційних правилах.

 

Ощадбанк пропонує своїм клієнтам оформляти преміальні платіжні картки, брати участь в акціях та вигравати, втілюючи мрії в життя!