Друк

Ощадбанк збирає кошти на виготовлення броньованої машини швидкої допомоги для учасників АТО

08.08.2014
Ощадбанк продовжує використовувати усі можливості для надання максимальної підтримки армії та пораненим військовим.

Так, за ініціативи голови Миколаївської обласної ради Тараса Кременя установи Ощадбанку Миколаївської області спільно з благодійним фондом «Регіональний фонд «Благочестя» започаткували акцію «Народна броньована швидка допомога» з залучення коштів населення на виготовлення броньованої машини швидкої допомоги для учасників АТО.

Першу таку машину було створено на базі БТР-70 на Миколаївському бронетанковому заводі та передано в липні військовим до зони АТО. Це унікальна броньована «операційна на колесах». На ній можна вивозити з поля бою поранених та надавати їм невідкладну медичну допомогу безпосередньо в салоні.
 

Без сумніву, забезпечення наших військових такою технікою значно скоротить людські втрати та збереже життя наших солдатів-героїв, адже, на превеликий жаль, під час запеклих боїв з терористами кожному третьому пораненому військовому не вистачає часу вчасно дістатись до лікувального закладу та отримати медичну допомогу.

У рамках цього проекту Миколаївське обласне управління Ощадбанку відкрило благодійному фонду поточний рахунок, на який приймаються грошові кошти громадян та юридичних осіб виключно на виготовлення броньованої машини швидкої допомоги.

Реквізити: благодійний фонд «Регіональний фонд «Благочестя», філія – Миколаївське обласне управління АТ «Ощадбанк»,
р/р 26005300705834, МФО 326461, ЄДРПОУ  36143302.

Працівники установ Ощадбанку області будуть активно проводити агітаційну та роз‘яснювальну роботу серед населення та на підприємствах.

Сподіваємось, що ця акція буде підтримана патріотами в усіх областях України та стане загальнодержавною.

Більш детальну інформацію про Регіональний фонд «Благочестя» можна дізнатись на офіційному сайті фондуwww.narodniy.org.ua, де, зокрема, щоденно поновлюється інформація щодо суми внесених коштів для реалізації даного проекту. Підтримаймо разом!