Друк

Ощадбанк впровадив електронний студентський квиток

06.10.2014
Ощадбанк розробив новий багатофункціональний картковий продукт для студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів - електронний студентський квиток. Він водночас є повноцінною міжнародною платіжною карткою  Visa Electron, на яку зараховується стипендія. Такий квиток за рішенням адміністрації навчального закладу може використовуватись як читацький, як перепустка до гуртожитку тощо.

«Такий фінансовий інструмент однозначно є зручнішим і вигіднішим для студентів. По-перше, не потрібно окремо оформлювати та мати при собі відразу кілька документів: і студентський квиток, і платіжну картку.  По-друге, оформлення електронного студентського квитка в Ощадбанку безкоштовне, а термін його дії – весь термін навчання», – розповідає заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Зняття коштів з такого квитка в мережі установ Ощадбанку та його банкоматах безкоштовне. До речі, одна з конкурентних переваг банку – найрозгалуженіша мережа, яка покриває всі куточки України: понад 5 тисяч установ та близько 2000 банкоматів.

Оскільки електронний студентський квиток є повноцінним платіжним інструментом, студенти можуть розраховуватись ним у торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет. Нагадуємо, що безготівкові розрахунки платіжними картками здійснюються без жодних комісій. Крім цього, банк надає можливість підключення до сучасних дистанційних каналів обслуговування – Web-банкінгу, Mobile-банкінгу та  SMS-інформування. Картки випускаються власним процесинговим центром Ощадбанку, що забезпечує надійний захист персональної інформації її держателя та повний контроль проведення платежів і розрахунків.

«Цей проект важливий для нас як з точки зору вияву соціальної відповідальності державного банку перед суспільством, так і як можливість стати надійним фінансовим партнером і помічником для студентства, ознайомити молодь із картковими продуктами та новітніми сервісами Ощадбанку, продемонструвати їх можливості», – зазначаєАнтон Тютюн.

Загальнодержавний проект "Електронний студентський квиток" реалізується для всіх навчальних закладів України на основі відповідного наказу Міністерства освіти і науки.