Друк

Ощадбанк визнано банком року

10.11.2014
Міжнародна платіжна система MasterCard Worldwide визнала Ощадбанк банком року. Про це було оголошено на щорічній конференції  MasterCard Day 2014, що відбулась у Києві.

«Ми з величезним задоволенням вручаємо диплом «Банк Року 2014» Ощадбанку.  Цього року банк здійснив справжній прорив, значно збільшивши загальну емісію карток як масового, так і преміального сегмента. Ощадбанк вніс значний вклад у розвиток українського платіжного ринку, перевівши на карткову платформу численні пенсійні та соціальні проекти. Більше того, він розпочав випуск преміальних продуктів із функціоналом MasterCard PayPass. Ми впевнені, що банк не зупиниться на досягнутому і наступного року порадує нас новими результатами», – зазначила генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні та Молдові Віра Платонова.

«Ми утримуємо курс на інноваційність і вже маємо ексклюзивні високотехнологічні проекти, якими пишаємось. Наприклад, Ощадбанк забезпечив розрахунки платіжними картками в перших касах самообслуговування в Україні в мережі супермаркетів  «Велика Кишеня» та систему оплати за допомогою безконтактних карток Visa payWave та MasterCard PayPass у закладах мережі МакДональдз. Ми активно розвиваємо напрям торгового еквайрингу та альтернативні канали взаємодії з клієнтами, адже розуміємо, що вони перш за все цінують комфортний та зручний сервіс. Як бачите, банк якісно змінюється. На користь цього зокрема свідчить постійне зростання емісії платіжних карток як для приватних осіб, так і в рамках зарплатних проектів», – зауважив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Клієнти Ощадбанку мають доступ до найсучасніших банківських сервісів – web-банкінгуmobile-банкінгу, SMS-банкінгу, цілодобового Контакт-центру. Зателефонувавши до Контакт-центру Ощадбанку, держатель картки може в автоматичному режимі без участі оператора отримати інформацію по рахунку та виконати певні операції по власній платіжній картці, що дає змогу значно заощадити час. Такі послуги, як mobile- та web-банкінг „Ощад 24/7”, забезпечують широкі можливості управління фінансами.

Довідка. З початку року Ощадбанком емітовано 1,5 млн. нових карток. Загальна емісія платіжних карток станом на 01.10.2014 перевищила 12,5 млн. карток. Еквайрингова мережа перевищила 13 тис. торгових терміналів. Кількість інформаційно-платіжних терміналів перевищила 1000 од.