Друк

Ощадбанк уже виплатив понад 19,5 млн. грн. кримським вкладникам

26.08.2014
Як відомо,  23 липня п.р. Ощадбанк поновив обслуговування кримських клієнтів – громадян України на її материковій території.

Обслуговування таких клієнтів проходить у тісній співпраці Ощадбанку та громадської організації «Кримська діаспора», яка надає всебічну підтримку вимушеним переселенцям з Криму та Сходу.

На сьогодні до банку звернулись близько 500 клієнтів, яким уже виплачено понад 19,5 млн. грн.

«Результати  роботи з кримськими переселенцями вкотре підтверджують репутацію Ощадбанку як надійної державної фінансової установи, яка за всю історію свого існування в незалежній Україні завжди виконувала зобов'язання перед вкладниками. Ощадбанк докладає максимум зусиль для обслуговування клієнтів на високому рівні. До того ж співпраця з громадською організацією «Кримська діаспора» надає можливість оперативно вирішувати нагальні потреби наших клієнтів – переселенців з Криму», – повідомив заступник голови правління  Ощадбанку Антон Тютюн.

Голова правління громадської організації «Кримська діаспора» Анатолій Засоба зазначив, що кримчани – громадяни України задоволені рівнем обслуговування в Ощадбанку.

Детальну інформацію щодо обслуговування клієнтів Кримського республіканського управління Ощадбанку можна дізнатися на офіційному сайті або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел: 0 800 212 000 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) або +38-044-364-21-21  (за тарифами Укртелекому).