Друк

Ощадбанк розширює можливості надання фінансової допомоги армії

06.11.2014
Відтепер, переказуючи в Ощадбанку кошти за системою термінових переказів у національній валюті „Швидка копійка”, клієнт має можливість підтримати Збройні Сили України або Національну гвардію.

Механізм надання такої допомоги дуже простий: за бажанням клієнта різниця між готівкою, внесеною в касу, і сумою переказу з комісією (тобто решта) буде зарахована на рахунки для благодійних пожертвувань для забезпечення Національної гвардії України або матеріально-технічного чи медичного забезпечення Збройних Сил України.

Здійснити благодійні внески, скориставшись системою «Швидка копійка», можна в понад 4200 установах Ощадбанку в різних куточках України. За даними Національного банку України, як стверджує діловий тижневик «Бизнес», «Швидка копійка» є лідером серед систем переказів, що працюють виключно в мережі одного банку. За 9 місяців 2014 року кількість трансакцій за системою становить майже 742 тис. Отже, якщо навіть кожний другий клієнт залишатиме хоча б одну гривню від суми переказу на підтримку української армії, то ця допомога буде суттєвою.

Колектив Ощадбанку не тільки активно здійснює підтримку Збройних Сил України, а  й постійно розширює і спрощує шляхи її надання з боку інших небайдужих громадян. Відтак, вже кілька місяців поспіль українці мають можливість без жодних комісій перераховувати у відділеннях Ощадбанку кошти для Національної гвардії України, матеріально-технічного або медичного забезпечення Збройних Сил України. Станом на кінець жовтня п.р. обсяг прийнятих в установах Ощадбанку благодійних внесків на підтримку українських військових перевищив 16 млн. грн.