Друк

Ощадбанк пропонує новий вигідний депозит «Щедрик»

10.12.2014
Напередодні новорічних та різдвяних свят Ощадбанк пропонує спеціальну депозитну програму «Щедрик», яка стане приємним подарунком, оскільки має підвищену ставку і зручний термін розміщення.

Депозит із можливістю щомісячної виплати процентів розрахований на три місяці. Ставка за вкладом у гривні – 20,15%річних, у доларах США – 8,15 % річних та в євро – 6,15 % річних. Мінімальна сума вкладу – 500 гривень, 100 доларів США або 100 євро. Оформити його можна з 8 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року.

«Напередодні свят ми бажаємо всім миру й добробуту та пропонуємо вигідні умови розміщення коштів у фінустанові з найвищим рівнем надійності. Ми як державний банк гарантуємо вкладникам упевненість у збереженні їх заощаджень, фінансову стабільність і можливість примножити свої заощадження в новому році», – коментує директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова. На її думку, цей депозит зацікавить в першу чергу клієнтів, які слідкують за змінами ставок у банках та цікавляться вигідними короткостроковими фінансовими пропозиціями.