Друк

Місто Харків отримало рейтинг інвестиційної привабливості invАА (відмінна інвестиційна привабливість)

22.07.2016
20 липня 2016 року в будівлі Харківської міської ради Національне рейтингове агентство «IBI-Rating» провело презентацію Рейтингу інвестиційної привабливості м.Харкова, визначеного IBI-Rating напередодні на рівні invАА (відмінна інвестиційна привабливість).

Надані інструменти дадуть можливість інвесторам оцінити соціально-економічний потенціал м.Харкова і створений місцевою владою діловий клімат, а міській раді продемонструвати відкритість для інвесторів і надати їм публічні орієнтири розвитку міста.

В ході презентації Директор IBI-Rating Ігор Андрусик урочисто вручив Сертифікат, що підтверджує рівень рейтингу міста Михайлу Фатєєву заступнику міського голови - директору Департаменту економіки та комунального майна.

«У перспективі нас очікує велика робота, важка праця, якою ми займаємося щодня. На сьогоднішній день ситуація економічна на тому рівні, на якому вона може бути, досить стабільна, надходження в бюджет забезпечуються в місті. І ще хочу сказати, що реалізується ряд інфраструктурних об'єктів», - зазначив Михайло Фатєєв.

Деталі офіційного заходу опубліковані на сайті .

Муніципальний департамент.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-служба
IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua