Друк

Міський голова Тернополя Сергій Надал провів інтерактивну прес-конференцію (відео)

24.03.2014
Міський голова Тернополя Сергій Надал провів інтерактивну прес-конференція щодо актуальних питань територіальної громади. Участь у прес-конференції взяли 19 представників місцевих, регіональних та всеукраїнських ЗМІ. Вперше зустріч очільника міста з журналістами транслювалась у прямому ефірі на офіційному сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua та Інтернет-ЗМІ.
«Почнемо з того, що останні три-чотири місяці були надзвичайно складними для нашого міста і країни, - сказав Сергій Надал. - Місту доводилось одночасно забезпечувати життєдіяльність всіх напрямків і систем, завершувати початі роботи, при фактичній блокаді центрального фінансування, брати активну участь в політичній боротьбі і організації процесів, пов’язаних з Майданом та реагувати на десятки кримінальних справ, відкритих за поданням прокуратури, міліції та інших перевіряючих органів. Тільки за 3 тижні грудня таких кримінальних справ було більше, ніж за три попередні роки роботи».
За словами начальника управління правового забезпечення Тернопільської міської ради Олександра Печіля за останній період проти міської ради її працівників, а також проти комунальних підприємств та їх працівників було відкрито 32 кримінальних справи. На сьогодні вони усі закриті.
Зокрема, міський голова дав змістовні відповіді на 25 питань представників ЗМІ.