Друк

Міський голова Сергій Надал розповів про фінансування освітніх установ

27.05.2014
23 травня міський голова Сергій Надал взяв участь у традиційному прямому ефірі на місцевому радіо. Серед запитань до міського голови, зокрема прозвучало питання щодо фінансування освітньої галузі міста, оновлення матеріально-технічної бази та проведення ремонтних робіт у закладах освіти.

«На 2014 рік з міського на заклади освіти передбачено 5 млн. 53 тис. грн., - розповідає міський голова Сергій Надал. – Серед яких на ремонти приміщень для дитячих груп було виділено 625 тис. грн., на заміну старого електрообладнання - 285 тис. грн., придбання комп’ютерної техніки в загальноосвітні заклади – 145 тис. грн. Найбільші витрати передбачені на ремонт приміщень, дахів і фасадів будівель – 3 млн. 638 тис. грн.».

До слова, для того, щоб визначити заклад для виконання ремонтних робіт, на місце повинна виїхати комісія фахівців управління освіти і науки, а також фахівці будівельної справи, які обстежують об’єкти і визначають першочерговість і об’ємність їх виконання. Значна частина цих робіт проводиться в літній період.