Друк

КРЕДИТВЕСТ БАНК розширює спектр депозитних продуктів для фізичних осіб

02.03.2015
Орієнтуючись на потреби ринку та побажання клієнтів, «КРЕДИТВЕСТ БАНК» пропонує скористатись перевагами нового депозитного продукту – вклад на вимогу «ДІАМАНТ ВЕСТ».

«ДІАМАНТ ВЕСТ» – це ефективний спосіб накопичення та заощадження грошей клієнтів з необмеженим доступом до коштів.

Основна відмінність «ДІАМАНТ ВЕСТ» від інших депозитів, які пропонує«КРЕДИТВЕСТ БАНК» своїм клієнтам – це поєднання найкращих властивостей вкладного та поточного рахунків:

Стабільний дохід – дохід від надійного Банку у вигляді відсотків, які нараховуються на залишок коштів по Вашому рахунку та капіталізуються;

Капіталізація відсотків – щомісячна капіталізація нарахованих процентів дозволяє клієнту заробляти ще більше, при цьому клієнту не потрібно витрачати час на відвідування відділення і паперові умовності;

Вільне поповнення – можливість поповнення вкладу на любу суму через касу банку;

Вільний доступ до власних коштів – доступ до грошей у будь-який зручний для Вас час.

Крім цього, вклад на вимогу підпадає під захист Фонду гарантування вкладів фізичних осіб України.

Детальніше ознайомитися з новими умовами можна тут , в найближчомувідділенні Банку, або за телефоном +38 (044) 220-12-26.

Про БАНК:

Публічне акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» (скорочена назва ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК») було зареєстровано Національним Банком України у жовтні 2006 року, а вже в березні 2007 року відкрив двері своїм першим клієнтам.

До складу акціонерів БАНКУ входять Creditwest Factoring INC (50%), Alt?nba? Holding INC (45%), ONSA MÜCEVHERAT ?MALATI VE DI? T?CARET ANON?M ?IRKET? (5%) – це турецькі компанії з групи компанійAlt?nba?, одного з найбільших турецьких холдингів.

Активи банку станом на 01.01.2015 р. складають 663,64 млн. грн., власний капітал банку – 139,79 млн. грн., чистий прибуток – 16 202 тис. грн.