Друк

Команда Банку Михайлівський налічує вже тисячу професіоналів

28.04.2014
У квітні 2014 року команда Банку Михайлівський сягнула 1 000 співробітників. Це говорить про те, що фінансова установа стрімко зростає, що також підтверджує факт активного розвитку мережі відділень Банку та точок продажів, розширення продуктової лінійки та спектру послуг.

«За досить короткий проміжок часу Банку вдалось зарекомендувати себе як надійного роботодавця, який дотримується усіх норм кадрового законодавства та виконує всі домовленості зі співробітниками. ТОП-менеджмент Банку поділяє принцип максимального використання креативності та енергії своїх підлеглих та розвитку їх навичок. Ми розглядаємо наших співробітників не як ресурс, а як талановитих людей, які прагнуть внести свій вклад в успішний розвиток Банку. Упевнений, завдяки таким принципам більше 1 000 співробітників обрали нас у якості надійного партнера», – повідомив директор Департаменту по роботі з персоналом Сергій Береснев.

«Ми пишаємося професіоналами, які працюють в Банку, так як всі ідеї, рішення та дії кожного співробітника закріплюють і примножують наші досягнення. Особисто я знаю, що все можливо завдяки довірі людей, дружній робочій атмосфері, основаній на взаємодовірі,повазі та особистим якостям кожного з нас. Ми розуміємо, що кожен співробітник по-своєму унікальний і цінний. Ми впевнені, що повага - головна передумова до співпраці. Тільки так виникає правильна атмосфера та злагоджена взаємодія між усіма підрозділами Банку та його клієнтами», – зауважив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 13 відділень, 33 міні-офіса та більш ніж 165 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.