Друк

Кількість клієнтів CityCommerce Bank, які підключилися до мобільного додатку банку, збільшилася у 3,5 рази

30.01.2014
CityCommerce Bank пропонує всім власникам телефонів і планшетів з операційними системами Apple iOS і Android безкоштовний і сучасний додаток, що дозволяє з будь-якої точки світу і в будь-який час бути в курсі актуальних новин та акцій банку.

За 2013 рік кількість клієнтів CityCommerce Bank, які підключилися до мобільного додатку банку, збільшилася у три з половиною рази. Якщо на початку минулого року додатком користувалися 374 клієнта, то до кінця року їх кількість збільшилася до 1312 осіб.

Важливим чинником, що вплинув на популярність додатку став додатковий сервіс - "Мобільний банкінг" - цілодобовий контроль за рухом коштів по картковому рахунку у вигляді SMS-повідомлень на мобільний телефон. Дана послуга дозволяє власникам платіжних карток за допомогою SMS-повідомлень зі свого мобільного телефону дізнаватися доступний залишок, зарахування / списання по картковому рахунку / картці та багато іншого.

Для того, щоб завантажити додаток на свій девайс з операційною системою Android, клієнту необхідно самостійно встановити дану програму, скориставшись додатком GooglePlayсо свого пристрою або скачати програму за посиланням: http://goo.gl/fy9d0.

Для клієнтів, які віддають перевагу пристрою з операційною системою Apple iOS, необхідно завантажити додаток в App Store або за прямим посиланням: http://goo.gl/b92kB.