Друк

«ЮНІСОН-ГАРАНТ» ВИЗНАНА НАЙБІЛЬШ ІННОВАЦІЙНОЮ СТРАХОВОЮ КОМПАНІЄЮ ЗА ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ UGIC.COM.UA.

02.03.2015
Страхова компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» була визнана «Найбільш інноваційною страховою компанією» в рамках конкурсу «Лідер страхового ринку - 2014». Таким чином, були відзначені успіхи компанії з впровадження технологій віддаленої реалізації страхових полісів, а також створенню інтернет-магазину ugic.com.ua, в рамках якого страхувальники можуть здійснити повний цикл замовлення страхової послуги - від визначення страхового платежу та оформлення заявки, до виписки поліса і замовлення кур'єрської доставки. Організатор конкурсу - журнал «Банкір» - провів урочисту церемонію нагородження 25 лютого.

Диплом переможця з рук Президента Ліги страхових організацій України Олександра Філонюка отримав в.о. Голови Правління компанії «ЮНІСОН-ГАРАНТ» Олександр Карелін. Олександр Філонюк у вітальному слові відзначив прихильність компанії «ЮНІСОН-ГАРАНТ» інноваційним технологіям роботи:

- СК «ЮНІСОН-ГАРАНТ» - страхова Компанія, яка більше 10 років працює на ринку України і віддає перевагу найкращим і ефективним технологіям страхування. Вона є стабільною та динамічною компанією, яка не зупиняється у своєму розвитку: постійно впроваджує нові технології і проекти. Інновації в страхуванні - їх ключова конкурентна перевага, яка забезпечує високі стандарти обслуговування клієнтів.

Олександр Карелін подякував організаторам конкурсу за нагороду:

- Насамперед, хочу висловити подяку журналу "Банкір" за високу оцінку результатів нашої роботи. У 2014 році ми реалізували кілька важливих інноваційних проектів всередині компанії. Ми впровадили проекти по створенню віддалених систем продажів для роботи з банками і турфірмами. Наші поліси реалізуються у відділеннях партнерів, і ця інформація відразу потрапляє в облікову систему компанії.

Звичайні користувачі також можуть оцінити результати нашої роботи - ми повністю оновили корпоративний сайт, зробивши його більш «дружнім» та інформативним.

В 4 кварталі ми запустили повноцінний інтернет-магазин, де реалізований повний цикл продажу страхових полісів - від страхових калькуляторів і заповнення заявки до оплати поліса он-лайн і подальшої доставки в будь-який регіон України. Ми віримо, що за онлайн-продажами, особливо типових програм страхування - велике майбутнє, особливо це актуально в світлі введення електронного поліса ОСАЦВ з 1 серпня.

Для нас інновації - це не самоціль; всі вони спрямовані на те, щоб зробити покупку поліса зручною, швидкою та безпечною для клієнта. Оплата поліса здійснюється з використанням платіжної системи PayU з використанням захищеного каналу зв'язку SSL. Для передачі інформації «PayU» використовує спеціальні технології безпеки карткових «онлайн-платежів» «Verifed by Visa» и «MasterCard Secure Code». Клієнт може особисто забрати поліс в нашому офісі, або замовити кур'єрську доставку, приміром, «Новою поштою» - таким чином, нашими послугами можна скористатися в будь-якому регіоні України.

І нехай ми зараз тільки на початку шляху - але ми віримо в свої сили, а значить - здатні показати результат!

самая инновационная страховая компания

Сюжет на телеканалі UBR з церемонії нагородження лауреатів премії «Лідер страхового ринку – 2014»