Друк

"Інтернет-банк" Банку "Русский Стандарт" увійшов до ТОП-10 кращих сервісів в Україні

28.03.2014
«Інтернет-банк» Банку «Русский Стандарт» визнано одним з кращих дистанційних банківських сервісів в Україні, згідно з дослідженням впливового видавничого дому «Коммерсантъ».

При складанні рейтингу, що є частиною масштабного дослідження «50 провідних банків України 2014», враховувався як спектр можливостей дистанційних сервісів, так і кількість клієнтів, які активували повний доступ до управління рахунком і функціонал інтернет-банкінгу, а також зміна ринкової частки банку в даному сегменті тощо.

«Банк «Русский Стандарт» постійний у прагненні зробити фінансові операції своїх клієнтів максимально зручними і швидкими. Завдяки ефективному поєднанню знання українського ринку та міжнародних стандартів бізнесу ми розробляємо і пропонуємо клієнтам найактуальніші можливості дистанційного управління фінансами та грошовими потоками», – зазначив Олександр Парамонов, Заступник Голови Правління Банку «Русский Стандарт» (Україна).

Так, у березні поточного року користувачам «Інтернет-банку» Банку «Русский Стандарт» запропонована послуга миттєвих переказів грошових коштів з карт MasterCard будь-яких українських банків на карти MasterCard Банку «Русский Стандарт». Більше того, протягом першого місяця дії послуги комісія за здійснення даних переказів відсутня.

Банк «Русский Стандарт» входить до групи середніх банків (III група), відповідно до класифікації НБУ. Станом на 01.03.2014 року активи Банку «Русский Стандарт» становлять 3 576 млн грн, регулятивний капітал – 549 млн грн, кредитний портфель Банку без урахування сформованих резервів – 3 388 млн грн, кошти фізичних осіб – 1 512 млн грн. У серпні 2013 року Банк зареєстрував збільшення статутного капіталу до 283 млн грн. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.