Друк

Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Ігор Дорошенко став володарем титулу «Фінансист року» премії «Людина року - 2014»

25.03.2015
21 березня у Києві в Національному Палаці Мистецтв «УКРАЇНА» відбулася Урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів премії «ЛЮДИНА РОКУ - 2014». Програма «Людина року» має загальнонаціональний масштаб і передбачає присудження титулу найбільш видатним особистостям України, які досягли значних успіхів у найважливіших для держави сферах професійної і громадської діяльності та зробили значний внесок у розвиток галузі.

Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Ігор Дорошенко став переможцем у номінації "Фінансист року" загальнонаціональної програми «Людина року – 2014». Для Ігоря Вікторовича це вже друга нагорода, першу він отримав у 2012 році.  

Незалежне журі відзначило заслуги Ігоря Дорошенко та всієї команди Банку Михайлівський, який на разі розвивається значно ефективніше, ніж більшість банківських установ України.

«Для мене велика честь бути удостоєним звання «Фінансист року», особливо у такий нелегкий для фінансового ринку час. Я вважаю цю премію, це визнання досягненням всіх співробітників нашого банку, які доклали чималих зусиль для розвитку Банку Михайлівський. Також це моя особиста відповідальність, в першу чергу, перед нашими клієнтами. Кожного дня наша команда докладає максимум зусиль для покращення обслуговування та підвищення довіри клієнтів до Банку і ми будемо активно продовжувати вдосконалюватись в усіх можливих напрямках», - поділився враженнями Ігор Дорошенко, Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».