Друк

Forward Bank визнано одним з найбільш стійких банків України

01.12.2014
Український комерційний банк Forward Bank увійшов до ТОП-35 найбільш стійких фінустанов України в рейтингу стійкості банків від авторитетного фінансового порталу «Мінфін», підготовленому за підсумками третього кварталу 2014 року.

Рейтинг стійкості – це щоквартальна оцінка діяльності фінансових установ на підставі інформації з офіційних і відкритих джерел. При цьому експерти враховують показники, що характеризують стресостійкість установ і лояльність вкладників: якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів, платіжну репутацію тощо. До рейтингу включені банки перших трьох груп за класифікацією НБУ, а також невеликі банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.

«Завдяки лідерським позиціям Forward Bank на ринку споживчого кредитування банк зберігає баланс активів і пасивів та залишається прибутковим, виконуючи всі зобов'язання перед клієнтами та партнерами. При цьому особлива увага приділяється інноваційності продуктів і послуг європейського рівня та впровадженню нового підходу в якості обслуговування», - зазначив Голова Правління Forward Bank Андрій Кисельов.

Forward Bank – комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Прибуток Банку станом на 01.11.2014 р. склав 9,117 млн грн, активи – 2 279,1 млн грн, регулятивний капітал – 563,3 млн грн, статутний капітал – 283 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України. Депозити Forward Bank входять до ТОП-3 найбільш дохідних вкладів у гривні на 1, 3 і 6 місяців, згідно з рейтингом авторитетного видання «Деньги» (жовтень 2014). Національне агентство «IBI-Rating» підтвердило рейтинг надійності депозитів банку на рівні «5 +» ВІДМІННА НАДІЙНІСТЬ.