Друк

Forward Bank пропонує картки з технологією MasterCard PayPass та індивідуальним дизайном

13.03.2015
Український комерційний Forward Bank пропонує клієнтам оформити «Авторську картку» Банку з інноваційною технологією безконтактної оплати MasterCard PayPass.

«Авторська картка» від Forward Bank з технологією MasterCard PayPass орієнтована, насамперед, на зростаюче число українців, що цінують передові рішення, якість і швидкість обслуговування. Так, дана технологія дозволяє здійснювати покупки одним дотиком – досить піднести картку до зчитувального пристрою MasterCard PayPass на касовому терміналі торгово-сервісного підприємства, і платіж буде виконаний за лічені секунди. Важливо, що транзакції здійснюються згідно з високими вимогами до безпеки платіжної системи MasterCard.

«Ми створюємо продукти, які дозволять робити життя клієнтів комфортнішим та простішим усвіті, де превалює динаміка. Зокрема, безконтактна технологія оплати дозволяє економити час на введенні ПІН-коду, підписанні чеку та підтвердженні операції. Тому не дивно, що технологія безконтактної оплати MasterCard PayPass сьогодні доступна в більш ніж півмільйона торгових точок і популярна в 50 країнах світу, серед них: США, Великобританія, Німеччина, Австрія, Польща тощо», – зазначив Олександр Парамонов, заступник Голови Правління Forward Bank.

«Авторською карткою» MasterCard PayPass від Forward Bank також можна розплатитися класичним способом в POS-терміналах, не обладнаних зчитувальними пристроями PayPass.

Оформити «Авторську картку» MasterCard PayPass рівня Standard або Gold можна як у відділенні Forward Bank, так і дистанційно, заповнивши заявку на сайті. При замовленні картки клієнти можуть самостійно вибирати зображення лицьового боку з декількох сотень оригінальних варіантів. У галереї дизайнів представлені більш ніж 10 різних тематик: образи природи, тварини, живопис, музика, спорт, хобі, подорожі, техніка та інші напрямки.

Отримати більш детальну інформацію про карту можна на сайті Forward Bank або в Контакт-центрі Банку: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України), 044 390 95 95 (телефон в Києві).

Forward Bank – комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Прибуток Банку станом на 01.01.2015 р. становить 10,403 млн грн, активи – 2 305,0 млн грн, регулятивний капітал – 561,9 млн грн, статутний капітал – 283,0 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.

MasterCard Worldwide – один з лідерів глобальної платіжної індустрії, що володіє понад 40-річним досвідом успішної роботи. Міжнародна платіжна система об'єднує 22 тисячі фінансових установ в 210 країнах світу.