Друк

Донецька залізниця забезпечує безпечний рух поїздів

03.03.2014
Донецька залізниця забезпечує безпечний та безперебійний рух поїздів. Пасажирські та приміські поїзди курсують згідно чинного розкладу. У повному обсязі здійснюються вантажні перевезення згідно отриманих заявок від промислових підприємств Донбасу.

З метою забезпечення безпеки громадян і руху поїздів на Донецькій залізниці проведено позапланові інструктажі керівного складу, співробітників пасажирських вокзалів, вагонних депо в частині дій при виявленні в місцях масового скупчення людей кинутого багажу, речей та інше.

Відпрацьований і діє порядок взаємодії з органами внутрішніх справ при виникненні нестандартних або надзвичайних ситуацій.

Постійно проводяться інструктажі нарядів відомчої воєнізованої охорони про необхідність звернення особливої ??уваги на виявлення небезпечних, підозрілих предметів або підозрілих осіб.

Проводяться спільні рейди оперативних груп воєнізованої охорони та співробітників транспортної міліції щодо запобігання втручань в діяльність залізничного транспорту сторонніх осіб, порушень правил перебування на об’єктах Донецької залізниці. Крім цього, посилено візуальний огляд фахівцями різних служб стану безпеки інфраструктури залізниці: залізничної колії, стрілочних переводів, контактної мережі, систем сигналізації та зв’язку і т. д.

Питання безпеки працівників залізниці, громадян, які користуються її послугами, а також безпеки руху поїздів знаходиться під постійним контролем керівництва Донецької залізниці та відповідних служб.