Друк

День народження IBI-Rating: 13 років успішної роботи

07.02.2018
Рейтингове агентство IBI-Rating було засновано 7 лютого 2005 року. На сьогоднішній день IBI-Rating ? лідер на ринку рейтингових послуг України. Клієнти Агентства представлені муніципалітетами і компаніями з різних секторів економіки. Так само, Агентство розвивається в сегменті необов'язкового рейтингування і надання консалтингових послуг, пов'язаних з професійною оцінкою платоспроможності компаній і аналізом галузевих ризиків. IBI-Rating ? єдине рейтингове агентство в Україні, яка має право на надання ряду рейтингових послуг, а саме визначення рейтингів надійності будівництва, інвестиційної привабливості та корпоративного управління.

Основа динамічного розвитку Агентства ? надійні партнерські відносини, підкріплені професіоналізмом. Керівництво IBI-Rating має багатий досвід і заслужений авторитет на ринку рейтингових послуг України. При цьому, ключові аналітики Агентства є визнаними фахівцями в областях фінансового аналізу, корпоративного управління, фінмоделювання, антикорупційного комплаєнсу, економічної безпеки, управління ризиками та оцінки ефективності бізнесу.

Діяльність IBI-Rating повністю відповідає регуляторним вимогам Законів України і нормативно-правових актів НКЦПФР, а також кращим європейським практикам рейтингової діяльності. Крім того, Агентство першим на ринку рейтингових послуг України ввело строгий комплаєнс-контроль, що забезпечило незалежність прийняття рішень рейтинговим комітетом і недопущення конфлікту інтересів.

IBI-Rating ? відповідальний роботодавець, який піклується про своїх співробітників. Весь персонал Агентства забезпечений соціальними пакетами, також регулярно проходить навчання і підвищує свою кваліфікацію. Колектив компанії об'єднують високі професійні стандарти і цінності, які поділяє кожен співробітник.

За словами, директора рейтингового агентства IBI-Rating, Олексія Амфітеатрова: «Сумлінність, прозорість методології та рейтингового процесу, а також високі стандарти діяльності принесли Агентству широке визнання в бізнес-співтоваристві. Головне завдання IBI-Rating ? забезпечення українського ринку якісним рейтинговим продуктом, а також надання консультаційних послуг відповідно до кращих світових практик».

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua