Друк

CityCommerce Bank - у ТОП рейтингах за фінансовими показниками і нарощуванні кредитного портфеля

25.11.2013
Провідний діловий тижневик «Гроші» оприлюднив «Рейтинг банків 2013», в якому CityCommerce Bank зайняв ТОП позиції у рейтингу «Фінансові показники середніх і дрібних банків за підсумками 9 місяців 2013 року» (6 місце) і «Банки, що наростили кредитний портфель» (2 місце).

Фінансові результати були оцінені не лише з точки зору стабільності, але і з точки зору наявності у банку життєвої сили, тобто можливості рости і розвиватися.

Підсумковий коефіцієнт рейтингу був розрахований з урахуванням 7 показників: наявність негативної різниці між статутним і регулятивним капіталом, норматив адекватності капіталу, співвідношення депозитів фізосіб до власного капіталу банку, приріст активів, кредитного портфеля і депозитів фізичних осіб з початку року, ставка залучення річних вкладів у гривні .

«За три квартали ми показали динамічне зростання у всіх сегментах бізнесу - як в обслуговуванні фізичних осіб, так і корпоративних клієнтів, їх кредитуванні, операції з цінними паперами, управління активами. У цілому обсяги бізнесу зросли, принаймні, на 30%», - зазначив Голова Правління CityCommerce Bank Дмитро Грабовецький.

Варто відзначити, що протягом року CityCommerce Bank займав провідні позиції в чартах надійності та репутаційних рейтингах. Приміром, у березні CityCommerce Bank увійшов до ТОП-35 рейтингу найнадійніших банків України 2013 року, представленому тижневиком «Кореспондент» та інвестиційною компанією Dragon Capital і зайняв 33 позицію. Також банк переміг у номінації «Найдинамічніший банк» у рейтингу «Кращі банки і банкіри України - 2013», який був організований журналом «Контракти» за участю Незалежної асоціації банків України, компаній РА «Кредит-Рейтинг», Dragon Capital, Аваль-Брок і SP ADViSORS.

ДОВІДКА:
CityCommerce Bank (www.citycommercebank.com) заснований в 2006 році.
Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво № 180).
Станом на 1.11.13 активи банку складають 4 млрд. грн. Статутний капітал CityCommerce Bank - 275 млн. грн., регулятивний капітал - 417  млн. грн.
Фінансовий результат CityCommerce Bank за 2012 рік  - 3,35 млн. грн. (прибуток).
Станом на 1 листопада 2013 року регіональна мережа банку складає 95 відділень.
За розміром активів CityCommerce Bank займає 50 місце серед 176 банків згідно з рейтингом НБУ станом на 01.10.2013.