Друк

Банк "Русский Стандарт" збільшує кількість власних терміналів самообслуговування

10.12.2013
Банк «Русский Стандарт» збільшує мережу власних терміналів самообслуговування, за допомогою яких клієнти Банку можуть сплачувати кредити, вносити кошти на карткові рахунки, а також сплачувати за послуги мобільного зв’язку та Інтернет.

Раніше термінали самообслуговування розташовувалися лише у відділеннях, а відтепер оцінити переваги роботи з платіжними пристроями та вносити кошти на рахунки в Банку «Русский Стандарт» без додаткових комісій можуть й відвідувачі міні-офісів.

Термінали самообслуговування від Банку «Русский Стандарт» - це сучасні платіжні інструменти, які допомагають підвищити якість та збільшити швидкість обслуговування клієнтів. Скориставшись таким пристроєм, клієнт може виконати цілий ряд операцій, в тому числі зчитати номер своєї картки вбудованим в термінал кардрідером та відновити втрачений чек.

Наразі вже близько 70 терміналів Банку забезпечують комфортне обслуговування клієнтів, і в найближчий час кількість таких пристроїв буде зростати. Загальна кількість терміналів, за допомогою яких можна вносити кошти на рахунки в Банку «Русский Стандарт», налічує більше 20 000 по всій Україні. З адресами відділень та міні-офісів, де розташовані термінали самообслуговування Банку, можна ознайомитися на сайті www.rsb.ua.