Друк

Банк "Русский Стандарт" відкрив нове представництво в Горлівці

28.11.2013
Офіс Банку має все необхідне, щоб клієнти могли в максимально швидкі строки та в комфортних умовах здійснити цілий перелік банківських операцій: оформити кредит, відкрити кредитну або дебетну картку, оформити пакет послуг «Банк в кармане» з безкоштовним Інтернет-банкінгом, оформити страховки та багато іншого.

В Горлівці вже працює відділення Банку, в якому клієнти можуть здійснити розрахунково-касові операції, оформити депозитний вклад і отримати консультацію співробітників Банку. З адресами усіх відділень та офісів Банку можна ознайомитися на сайті, в розділі «Відділення та офіси».

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Русский Стандарт», яка займає лідируючі позиції на ринку Росії в наданні фінансових послуг, а також створення та розвитку торгових марок категорії «преміум». Банк «Русский Стандарт» в Україні заснований в 2006 році та спеціалізується на роздрібному кредитуванні. Банк має коло 7000 пунктів продажів банківських продуктів та послуг у більш ніж 500 населених пунктах країни. Банк співпрацює практично з усіма великими торговельними мережами України, серед яких «Фокстрот», «Технополіс», «Ельдорадо», «Вікотек», «Алло», «Мобілочка», «Нова Лінія», та інші. ПАТ «Банк Руский Стандарт» має високий рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 5+, присвоєний уповноваженою національною рейтинговою агенцією «IBI-Rating». Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Ліцензія НБУ НБУ №226 від 4.11.2011. В першому півріччі 2013 року кредитний портфель Банку виріс в 1,2 рази, активи – в 1,3 разів. Станом на 01.07.2013 року фінансові показники діяльності Банку склали: кредитний портфель без врахування сформованих резервів – 3095,2 млн. грн. активи – 3616,3 млн. грн, регулятивний капітал – 539,8 млн. грн. В червні 2013 року Банк зареєстрував збільшення статутного капіталу до 283 млн. грн. Єдиним акціонером ПАТ «Банк Руский Стандарт» в Україні є ЗАТ «Банк Русский Стандарт» (Москва) - лідер ринку споживчого кредитування в Росії.