Друк

Банк Михайлівський відкрив ще два відділення у столиці

17.01.2014
Цього тижня відразу два нових відділення ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрили свої двері для клієнтів.  Обидва мають досить зручне місце розташування.

Перше відділення знаходиться в діловому осередку столичного життя, в самому центрі міста біля центральних станцій метро «Кловська» та «Палац Спорту». Адреса:  бульвар Лесі Українки, 3.

Друге відділення по вулиці Старовокзальна, 13 розташовано в привабливому для клієнтів місці біля Центрального залізничного вокзалу.
Обидва відділення відповідають всім сучасним вимогам банківського сервісу та надають широкий спектр банківських продуктів і послуг - депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги , валютно-обмінні операції , оформлення страховки та багато іншого.

Колектив Банку Михайлівський активно працює над розширенням мережі відділень та міні-офісів, щоб бути набагато ближчими до клієнтів.

З повним списком та графіком роботи відділень можна ознайомитися на сайтіhttp://www.mbank.kiev.ua/. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0 800 30-40-40 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).