Друк

Банк Михайлівський відкрив нове відділення в Києві

14.01.2014
13 січня 2014 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрив нове відділення в місті Києві за адресою вулиця Гната Юри, 16.

Відділення працює із понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00, без перерви на обід. Субота та неділя — вихідні дні.

Комфортні умови у новому приміщенні, зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та професіоналізм співробітників відділення сприятимуть швидкому та якісному обслуговуванню, підвищенню довіри клієнтів до банку.

Нове відділення орієнтоване на обслуговування фізичних осіб. Ми готові запропонувати нашим клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг - депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги , валютно-обмінні операції , оформлення страховки та багато іншого.

На разі, у Києві Банк Михайлівський представлений двома відділеннями, розташованими за адресами: Софійська площа , Рильський провулок 10-12/3 і проспект Возз'єднання, 1.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 300 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та MasterCard Worldwide.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.