Друк

Банк Михайлівський успішно пройшов міжнародний аудит фінансової звітності PwC за 2014 рік

14.05.2015
 Банк Михайлівський успішно пройшов міжнародний аудит фінансової звітності за 2014 рік, що складається з проміжного звіту про фінансовий стан і проміжних звітів про прибутки, збитки та інші сукупні доходи.

Аудит консолідованої фінансової звітності ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» за 2014 рік було проведено відповідно до міжнародних стандартів незалежним аудитором - компанією «ПрайсвотерхаусКуперс Аудит» (PwC), що займає провідні позиції у сфері надання аудиторських та консультаційних послуг.

У своєму висновку незалежні аудитори фірми PwC підтвердили достовірність і прозорість фінансової звітності Банку Михайлівський станом на 31 грудня 2014 року в усіх суттєвих аспектах, а також фінансовий стан Банку, результати та рух грошових коштів за 2014 рік відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

«У нинішніх реаліях роботи бізнесу в Україні зовнішній аудит фінансової звітності відіграє значну роль для здійснення більш ретельного контролю над достовірністю фактів і механізмів внутрішньої взаємодії. Це важливий інструмент для формування довіри акціонерів, партнерів і клієнтів банку. Ми пишаємося позитивним висновком міжнародних аудиторів PwC. Це свідчить про правильно обрану стратегію та прозорість роботи відповідно до чинного українського законодавства, - підвів підсумок Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Ігор Дорошенко. - А завдяки якісній роботі команди і топ - менеджменту Банку Михайлівський ми досягли програмних цілей і можемо йти вперед, прикладаючи максимум зусиль для подальшого розвитку та вдосконалення».

 

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 60 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.