Друк

Банк Михайлівський розширює свою присутність в регіонах

09.04.2014
В березні 2014 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрив своє перше відділення в місті Донецьк за адресою: вулиця Університетська, буд.1.

Нове відділення орієнтоване на обслуговування фізичних осіб. Комфортні умови, зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та кваліфіковані спеціалісти – все це сприятиме підвищенню довіри клієнтів до банку.

Ми готові запропонувати широкий спектр банківських продуктів і послуг - депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги, валютно-обмінні операції, оформлення страховки та багато іншого.

Банк Михайлівський індивідуально підходить до кожного клієнта, продовжуючи покращувати стандарти обслуговування. Наша команда робить все можливе, щоб наші відвідувачі отримували не лише якісні продукти та послуги, а й приємні та позитивні враження.

Графік роботи нового відділення: з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 18:00 години. Субота та неділя — вихідні дні.

З повним списком та графіком роботи відділень Банку можна ознайомитися на сайті http://www.mbank.kiev.ua/. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0 800 30-40-40 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та MasterCard Worldwide.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.