Друк

Банк Михайлівський пройшов міжнародний аудит

08.01.2014
ПАТ «Банк Михайлівський» пройшов   міжнародний аудит фінансової звітності за період з дати реєстрації по 30 вересня 2013 року, що складається з проміжного звіту про фінансовий стан та проміжних звітів про прибутки, збитки та інші сукупні доходи. Звіт підготовлено відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

Незалежні аудитори фірми PWC у своєму висновку підтвердили достовірність і прозорість фінансової звітності Банку Михайлівський в усіх суттєвих аспектах та її відповідність Міжнародного стандарту бухгалтерського обліку.

«Позитивний висновок аудиторів свідчить, по-перше, про досягнення програмних цілей та прозору роботу у відповідності до українського законодавства, а, по-друге, про якісну роботу команди та топ-менеджменту Банку Михайлівський, — резюмує Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. — І ми пишаємося цим».

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 300 млн. грн.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.