Друк

Банк Михайлівський продовжує розширювати свою присутність у регіонах України

17.04.2015
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» активно працює над розширенням мережі регіональних представництв, тому в квітні місяці  відкрив одразу ж два нових відділення в м. Хмельницький за адресою вул. Проскурівська, 15 та в м. Рівне за адресою вул. Пересопницька, 58.

Відділення працюють з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години. Субота та неділя — вихідні дні.

Загалом Банк Михайлівський відкрив двері  60 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.

Нові відділення відповідають всім сучасним вимогам банківського сервісу та надають широкий спектр банківських продуктів і послуг: депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги, валютно-обмінні операції, оформлення страховки, продаж авіа-, залізничних, автобусний квитків та багато іншого.

Банк Михайлівський індивідуально підходить до кожного клієнта, продовжуючи покращувати стандарти обслуговування. Комфортні умови, зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та кваліфіковані спеціалісти сприятимуть підвищенню довіри клієнтів до банку.

Наша команда робить все можливе, щоб відвідувачі отримували не лише якісні продукти та послуги, а й приємні та позитивні враження.

З повним списком та графіком роботи відділень Банку можна ознайомитися на сайтіwww.mbank.kiev.ua. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0800-30-40-40 (дзвінки у межах України безкоштовні).

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 60 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.