Друк

Банк Михайлівський представляє ексклюзивну картку преміум-класу - Visa Platinum

25.06.2014
Банк Михайлівський продовжує розширення лінійки преміальних платіжних карток і представляє клієнтам нову платіжну картку Visa Platinum. Картка саме для тих, хто цінує максимальний комфорт та ексклюзивність.

На вибір клієнту Банк пропонує два види карток: преміальну кредитну картку - Visa Platinum з пільговим періодом кредитування - до 60 днів та можливістю користуватися кредитною лінією до 100 000 грн, та преміальну ощадну картку Visa Platinum з нарахуванням до 25% річних на залишок власних коштів на рахунку.

Окрім основних привілеїв від Банку Михайлівський, держателі картки додатково можуть скористатися ексклюзивними пропозиціями від партнерів платіжної системи Visa по всьому світу, отримати доступ до спеціальних сезонних пропозицій і додаткових промо-акцій, доступ в бізнес лаунж зону аеропортів Priority Pass, що дозволить Клієнту відчувати себе комфортно під час тривалих перельотів, та надасть можливість відпочити в комфортній та спокійній атмосфері. А картка Travel SIm допоможе залишатися на зв’язку з рідними та близькими у тривалих відрядженнях, та суттєво економити на зв’язку у роумінгу.

Персональний асистент допоможе вирішити будь-який запит Клієнта в найкоротший строк та на найвищому рівні 24 години на добу 7 днів на тиждень. Картка Visa Platinum окрім бонусів та привілеїв має унікальний преміальний дизайн, який безумовно підкреслить індивідуальність власника картки, а чіп-технологія забезпечить зручність та безпеку розрахунків. Клієнт Банку Михайлівський разом з картковим продуктом Visa Platinum отримує виняткове ставлення і найвищий рівень обслуговування в будь-якому місці світу.

Оформити картку можна у будь-якому відділенні Банку Михайлівський при наявності паспорта й ідентифікаційного коду.

Якщо у Вас виникли запитання з приводу отримання, використання або обслуговування карти, більш детальну інформацію Ви можете отримати звернувшись цілодобово в наш Контакт - центр: 0 800 300 232 (дзвінки по Україні безкоштовно); 044 594 64 94 (телефон для дзвінків з-за кордону).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 23 відділення, 41 міні-офіс та більш ніж 200 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.