Друк

Банк Михайлівський оголошує про старт спільного проекту «Кредити готівкою» через відділення Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта»

16.12.2014
У  грудні місяці  2014 року Банк Михайлівський і державний оператор поштового зв'язку УДППЗ "Укрпошта" почали співпрацю з видачі кредитів готівкою у відділеннях поштового зв'язку у 22 областях України.

Кредит готівкою надається на суму до 30 тисяч гривень на термін до 36 місяців. Кредит можуть отримати громадяни України віком від 23 до 65 років. Процедура оформлення кредиту дуже проста: необхідно надати паспорт громадянина України та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера (картка платника податків) фахівцеві у відділенні УДППЗ «Укрпошта» для подачі заявки на отримання кредиту.

Виплата кредиту  здійснюється у готівковій формі  через  відділення поштового зв'язку.

 «Проект, який ми зараз реалізуємо з УДППЗ  «Укрпошта» дозволив нам стати ще ближче до наших клієнтів, а також зробив кредитні продукти Банку доступними в будь-якій точці України. Це стратегічно важливий крок на шляху розвитку Банку в частині надання зручного сервісу. Величезним плюсом для клієнтів Банку є регіональна мережа «Укрпошти» - відділення присутні майже у всіх населених пунктах України, що дозволить усім охочим швидко отримати кредитні кошти та зручно їх погашати.

На цьому тижні ми видали перші  кредити, потік заявок не зупиняється. Плануємо нарощувати оберти і плідно співпрацювати з державним оператором поштового зв'язку УДППЗ "Укрпошта" й надалі», - коментує нову послугу Дорошенко Ігор Вікторович, Голова Правління Банку Михайлівський.

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.