Друк

Банк Львів запрошує на навчальний захід "Практичні антикризові заходи"

25.11.2014
  

27 листопада 2014 року у приміщенні Львівської Обласної райдержадміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 16, Велика сесійна зала), за ініціативи Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України, відбудеться навчальний захід на тему -«Практичні антикризові заходи», організатор журнал «ЖКГ України».

Метою навчальної програми є отримання необхідних знань з їх подальшим практичним застосуванням.

Запрошуємо до участі міських голів та керівників райадміністрацій, їх заступників з питань житлово-комунального господарства, директорів комунальних підприємств,головних інженерів, керівників структурних підрозділів з питань ЖКГ обласної адміністрації та міськвиконкомів, представників комітету ОСББ, місцевих представників ЗМІ.

Програма навчального заходу висвітлює практичні рішення в сферах теплозабезпечення, енергоефективності та енергозберігання.

Запропоновані шляхи вирішення проблемних питань:
  1. Заміна старих механічних лічильників на ультразвукові, що є більш точними у показах.
  2. Автоматизувати процес збору показників із лічильників.
  3. Встановлення економайзерів на котли з метою економічного використання газу.
  4. Встановлення регуляторів на лічильники, які регулюють температуру у квартирі відповідно до температури повітря на вулиці.
  5. Утеплення будинків.
  6. Заміна освітлення: лампи Едісона та ртутні змінювати на світлодіодні світильники, що також допоможе заощадити в подальшому, адже гарантія на LED освітлення 15 років. 
Відвідування навчального заходу – БЕЗКОШТОВНЕ!  

Додаткова інформація за телефоном: +38(063) 977-68-28