Друк

Банк «Львів» визнано найкращим банком в конкурсі «Обличчя міста – 2014»

16.10.2014
10 жовтня 2014 року у Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, що на вул. Театральній, 11 у Львові відбулося урочисте підведення підсумків Конкурсу - промоції львівського підприємництва "Обличчя міста-2014". 

Цього року до участі зголосилась найбільша кількість учасників за всю 15-річну історію конкурсу – близько 100.

Банк «Львів» - переможць в номінації «У світі грошей: Львів фінансовий».  Дана нагорода стала гарним подарунком до 24-ї річниці банку. За такий тривалий період досягнути вдалося чимало – Банк «Львів» вистояв під час кризи, завоював довіру клієнтів і здобув репутацію надійного та перевіреного партнера.

Дмитро Афтанас, президент Львівської торгово-промислової палати: «Ми раді, що, незважаючи на непросту ситуацію в країні, щорічна церемонія нагородження лауреатів та переможців конкурсу «Обличчя міста 2014» відбулася. Це свідчить про те, що ми готові працювати, що львівський бізнес не складає рук, а прагне, і, я переконаний, вистоїть у економічній війні. Львівський малий і середній бізнес уже став прикладом для інших регіонів, наскільки він є важливий і необхідний для розвитку кожної області без винятку».