Друк

Банк Львів - учасник Осіннього Будівельного Форуму у Львові

01.10.2014
  
 

Традиційно восени у м. Львові проходитиме Осінній Будівельний Форум, під час якого відбудуться наступні виставки з серії “Галицькі експозиції” – ХХХ міжнародна виставка “БудЕКСПО-осінь”, VIII спеціалізована виставка “Опалення” і VIII спеціалізована виставка «Альтернативна енергетика». Виставки триватимуть з 30 вересня по 3 жовтня ц.р. в приміщенні Палацу спорту “Україна” (вул. Мельника,18).

Враховуючи високу значимість та гостроту проблем модернізації та переходу на використання енергоощадних технологій у будівництві і вагомий акцент на просування енергозберігаючих підходів у комунальній сфері, за ініціативою Львівської міської ради, започатковується форум «За крок до енергонезалежності», який передбачає поширення інформації серед населення про природні джерела енергії, популяризацію «зелених ідей», навчання та просвітництва у сфері альтернативної енергетики та енергозбереження.

Форум відбуватиметься у форматі взаємодоповнюючих заходів, що дозволить одночасно і максимально повно окреслити проблематику сфери енергозбереження, зокрема:
  • виставка «Відновлювальна енергетика для Львівщини» за підтримки міжнародного транскордонного проекту FARADAY.
  • Консультаційно-дорадчий пункт з енергозбереження, де усі охочі зможуть визначити можливість використання відновлювальної енергії, вибрати енергоефективну техніку, розрахувати та спланувати бюджет впровадження систем, а також зможуть задати питання про сучасні системи енергозбереження.
  • щоденні майстер-класи, актуальні презентації і насичена програма заходів, де можна буде дізнатись про самостійне виготовлення сонячного колектора, ефективне кредитування, особливості застосування світлодіодних джерел освітлення, про дешеві природні теплоізолятори і повітряні системи опалення для невеликих будівель, про новітні підходи до підвищення обізнаності місцевих громад з питань енергоощадності та енергоефективності, приклади впровадження відновлювальної енергії у Львівській області і багато іншого.

Банк «Львів», який є учасником даного форуму, залюбки консультуватиме усіх бажаючих щодо ефективного кредитування на цілі енергозбереження.

Щиро сподіваємося, що даний захід принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної будівельної галузі та енергонезалежності України.

Зробимо наше майбутнє енергонезалежним!