Друк

Банк Фінансова Ініціатива став принциповим членом MasterCard

13.10.2014
3 жовтня 2014 року Банк Фінансова Ініціатива отримав статус принципового члена міжнародної платіжної системи MasterCard. Новий статус Банку дозволить суттєво покращити якість обслуговування платіжних карток емітованих банком. Крім того, це відкриває принципово нові можливості перед банком в частині розвитку асортименту банківських продуктів даного напрямку. 

Принципове членство Банку «Фінансова Ініціатива» в системі  MasterCard дозволить не тільки розширити перелік спільних проектів, а й впроваджувати нові технології для комфорту та безпеки операцій з платіжними картками клієнтів банку.

«Розвиток карткового бізнесу Банку, протягом останніх кількох років, став одним з пріоритетних напрямків в якому ми досягли значних результатів. Набуття Банком статусу принципового члену платіжної системи MasterCard, це вагомий крок вперед. Не дивлячись на складний період розвитку ринку банківських послуг України, ми знайшли можливість здійснити перехід з асоційованого до принципового  членства в  платіжній системі MasterCard. Це відкриває принципово нові можливості як для Банку так і для наших клієнтів», - говорить член Правління - заступник Голови Правління А.М. Демченко.