Друк

«Авторська карта Gold» від Forward Bank – золотий статус з індивідуальним стилем

26.12.2014
Український комерційний Forward Bank представив увазі клієнтів новий картковий продукт «Авторська карта Gold». Сучасний платіжний інструмент поєднує в собі переваги картки класу gold міжнародної системи MasterCard Worldwide і можливість вибору індивідуального дизайну лицьового боку картки.

Серед привілеїв для держателів золотої карти – можливість отримання додаткового доходу до 16% річних на залишок коштів у національній валюті, управління рахунком онлайн в режимі 24/7, послуги персонального асистента в рамках «Консьєрж-сервісу» та участь у програмах лояльності MasterCard Worldwide.

Оформити пакет послуг «Авторська карта Gold» можна в будь-якому відділенні/офісі Forward Bank. Ознайомитися з детальною інформацією про продукт можна на сайті Банку, а також у Контакт-центрі: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України), 044 390 95 95 (телефон у Києві).

Forward Bank – комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Особливу увагу Банк приділяє картковим продуктам, сегменту споживчого кредитування і привабливим депозитним пропозиціям. Прибуток Forward Bank станом на 01.12.2014 р. становить 9,5 млн грн, активи – 2 361,4 млн грн, регулятивний капітал – 506,8 млн грн, статутний капітал – 283,0 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.