Друк

Акція "Зміни своє вікно" від Банку Львів

19.05.2014
Ви давно мрієте про нові вікна? Красиві, сучасні, енергозберігаючі? Вікна, які зроблять Ваше житло світлішим, теплішим, захищеним від вуличного шуму?

Банк Львів, ТМ Вікнар’OFF та радіо Люкс готові втілити Вашу мрію.

Надсилайте смс зі словами "1047 Вікно" на номер 7160 і слухайте – щосереди о 9:45 на Радіо Люкс розіграш вікна*. Більше смс – більше шансів стати щасливим власником нового енергозберігаючого вікна*!

Деталі акції:

На радіостанції «Люкс ФМ» (частота 104,7) у Львівській області з 15 травня до 11 червня 2014 року проходитиме конкурс «Зміни своє вікно». Щодня надсилайте смс зі словами «1047 вікно» на короткий номер 7160 і щосереди (21 травня, 28 травня, 4 червня і 11 червня) о 9:45 ранку слідкуйте за ефіром радіо Люкс ФМ. Ведучі радіо зателефонують щасливчику, чий номер обере комп’ютер, і якщо слухач підніме трубку – то новеньке енергозберігаюче вікно* – його! Сертифікат на вікно* переможці зможуть отримати у відділенні банку «Львів» на вул. І.Франка, 32 за умови пред’явлення оригіналу паспорта.  У випадку неявки переможця до 27.06.2014 р. у відділення банку «Львів» за подарунковим сертифікатом або неявки з сертифікатом у фірмовий салон ТМ Вікнар’OFF за адресою м. Львів, вул. Личаківська, 18  до 10.07.2014  можливість отримати подарунок стає недійсною.

Запрошуємо усіх стати щасливим власником нового енергозберігаючого вікна* від майстра віконної справи ТМ Вікнар’OFF і банку Львів - лідера з реалізації програм енергозбереження для населення!

Також, якщо Ви  хочете нові вікна вже і негайно, то банк «Львів» пропонує вам супер умови –29 грн. на місяць за одне вікно**.  На Вас чекають у кожному відділенні Банку «Львів».

*Подарунковий сертифікат на вікно включає в себе вікно з 4-камерного профілю, однокамерного енергозберігаючого склопакету з аргоном, фурнітура  - Sigenia Favorit, ручка Hoppe Secustik. Колір профілю – білий (зміна кольору оплачується додатково).

**Місячний платіж з 1000 грн. кредиту для фізичних осіб – мешканців Львівської області на термін 36 міс. з врахуванням відшкодування частини відсотків Львівською Обласною Державною Адміністрацією, для фізичних осіб – мешканців інших областей даний платіж на термін 48 міс. становить 34,1 грн.