Друк

Акція «Пригощаємо модненьким!» від Forward Bank, MasterCard та INTERTOP

05.11.2014
Стартувала спільна акція Forward Bank, міжнародної платіжної системи MasterCard та мережі магазинів INTERTOP «Пригощаємо модненьким!». В рамках акції клієнти Forward Bank – держателі карт MasterCard отримують гарантовані знижки при оплаті покупок карткою і можуть виграти поїздку на двох в Буковель.

Для того щоб стати учасником акції та отримати миттєву знижку від 200 грн, потрібно оплатити покупку на суму понад 1000 грн картою MasterCard. Акція діє в мережі магазинів INTERTOP, INTERTOPKids, ECCO, GEOX, Clarks, Skechers, Timberland, MarcO`Polo, Napapijri, Lee/Wrangler, Atelier de courcelles, Armani Jeans і триватиме до 30 листопада 2014 року.

Володар головного призу – поїздки на двох в Буковель – буде визначений 15 грудня 2014 р. Ознайомитися з офіційними умовами акції можна на сайтіmastercard.com

Оформити карту міжнародної платіжної системи MasterCard – «Банк в кармане» або «Авторську карту» – можна в будь-якому відділенні Forward Bank, а також залишивши заявку на сайті Банку.

Forward Bank – український комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів. Банк тісно співпрацює з міжнародними платіжними системами, приділяючи особливу увагу розвитку карткових продуктів та інноваційних сервісів на їх основі.

Forward Bank, згідно з нормами Цивільного кодексу України, є правонаступником ПАТ «Банк Руський Стандарт» (Україна). Банк є членом Фонду Гарантування вкладів України і входить до групи середніх банків, згідно з класифікацією Національного Банку України. Ліцензія НБУ № 226 від 30.10.2014 р.