Друк

Акція «Пригощаємо модненьким!» для держателів карток MasterCard від Ощадбанку

06.11.2014
Ощадбанк за сприяння міжнародної платіжної системи MasterCard презентує акцію для держателів платіжних карток MasterCard та Maestro – «Пригощаємо модненьким!».

Оплативши карткою MasterCard або Maestro Ощадбанку покупки від 1 000 грн. у мережі магазинів «Інтертоп» з 1 по 30 листопада 2014 року, клієнти Ощадбанку отримають гарантовану знижку та шанс виграти поїздку в Буковель.

Відтак, у період проведення акції в магазинах INTERTOP, INTERTOPKids, ECCO, GEOX, Clarks, Skechers, Timberland, MarcO`Polo, Napapijri, Lee/Wrangler, Atelierdecourcelles, ArmaniJeans можна отримати гарантовані знижки:

при покупці на суму від 1 000 грн. – 200 грн.;
при покупці на суму від 2 000 грн. – 250 грн.;
при покупці на суму від 2 500 грн. – 300 грн.

Окрім знижок при розрахунках платіжними картками MasterCard та Maestro, клієнти Ощадбанку автоматично беруть участь у розіграші головного подарунка акції – туристичної подорожі до гірськолижного курорту Буковель на двох. Детальні умови ТУТ.

 

Ощадбанк завжди радий надавати своїм клієнтам ще більше можливостей від користування звичайними банківськими  послугами, зокрема пропонуючи брати участь у різноманітних акціях із цікавими та корисними подарунками!