Друк

Акція «Ароматна кава в подарунок» для держателів карток MasterCard PayPass від Ощадбанку

26.08.2014

Ощадбанк та міжнародна платіжна система MasterCard пропонують усім держателям карток MasterCard PayPass, які мешкають у Львові або збираються відвідати місто Лева в найближчі тижні, взяти участь в акції «Ароматна кава в подарунок».

Завдяки цій акції держателі карток MasterCard від Ощадбанку з безконтактним чип-модулем PayPass мають можливість отримати ще більше насолоди від незабутньої львівської кави. Потрібно лише розрахуватись карткою в мережі львівських ресторанів холдингу «!Fest» у період з 15 серпня по 30 вересня п.р. на суму від 100 гривень – і 100 грамів меленої кави в подарунок чекають на вас.

Ресторани Львова – партнери акції є широко відомими за межами свого міста:
· Ресторан «Криївка» (площа Ринок, 14)
· Ресторан «Мазох-cafe» (вул. Сербська, 7)
· Кнайпа «Під Золотою Розою» (вул. Староєврейська, 37)
· Ресторан «Гасова лямпа» (вул. Вірменська, 20)
· Ресторан «Лівий берег» (вул. Свободи, 28)
· Ресторан «Найдорожча ресторація Галичини» (площа Ринок, 14)
· Ресторан «Дім легенд» (вул. Староєврейська, 48)
· «Львівська копальня кави» (площа Ринок, 10)
· «Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости» (вул. Валова, 20)
· відкрита кав’ярня «Біля Діани на Ринку» (площа Ринок)
· ресторан «Маки» г. Львов. (вул. Дорошенка, 27)
· ресторан «Зеник МИТНИК» (вул. Костюшка, 1)
· ресторан «Пструг, хліб та вино» (площа Ринок, 13)
· ресторан «Пошта на Друкарській» (вул. Друкарська, 3)
· «Перша міська пекарня сирників та штруделів «Львівські пляцки» (площа Ринок, 13)

Нагадуємо, що з грудня 2013 року Ощадбанк пропонує своїм клієнтам картки MasterCard Gold PayPass. Користування цією карткою від Ощадбанку надає безліч переваг. У першу чергу це зручність – картка обладнана одночасно контактним та безконтактним чип-модулями та магнітною смугою, що робить її універсальною, включаючи використання у пристроях, які працюють за NFC-технологіями.

Крім цього, картка MasterCard Gold PayPass від Ощадбанку є справжньою преміальною карткою, яка надає своєму держателю додаткові переваги, зокрема:

- знижки до 15% на покупки в магазинах, готелях, ресторанах – учасниках програми MasterCard БІЛЬШЕ по Україні. Перелік партнерів програми – ТУТ;
- участь у спеціальних акціях для держателів преміальних карток MasterCard. Наразі це "Сезонні пропозиції. Ще більше літа з «Козирною Картою» та MasterCard», «Підкорюйте нові вершини з MasterCard!» та спеціальна акція лише для держателів MasterCard Gold PayPass «Ароматна кава в подарунок».
- безкоштовне підключення та користування послугою «Консьєрж-сервіс» – цілодобового небанківського інформаційно-довідкового сервісу, за допомогою якого вирішуються буденні питання (пошук рейсів, турів, готелів, товарів, медичних закладів, бронювання квитків, замовлення таксі тощо). Більше про Консьєрж-сервіс від Ощадбанку – ТУТ.

Картку MasterCard Gold PayPass від Ощадбанку можна оформити за пакетом «Стандартний» у гривні, доларах США або євро, детальніше –ТУТ.

Бути клієнтом Ощадбанку приємно та вигідно!