Друк

Ощадбанк у 2014 році продемонстрував найкращу динаміку розвитку мережі платіжних терміналів

13.03.2015
Кількість платіжних терміналів Ощадбанку протягом минулого року збільшилась на 5,8 тис. одиниць. З них 3,7 тис. – термінали, розташовані в торговельно-сервісній мережі, і 2,1 тис. – термінали у відділеннях банку. Це найкраща динаміка серед усіх українських банків за 2014 рік.

Згідно з офіційною статистикою Національного банку України Ощадбанк – третій на ринку торговельних терміналів і другий за кількістю всіх платіжних терміналів. Всього банком встановлено більше 21 тис. одиниць термінального устаткування.

На еквайринговому обслуговуванні в Ощадбанку перебувають близько 10 тисяч підприємств торгівлі та сервісу, зокрема заклади швидкого харчування МакДональдз в Україні, будівельні гіпермаркети «Епіцентр» та «Нова Лінія», корпорація «УкрАВТО», супермаркети електроніки та побутової техніки «Ельдорадо», «Технополіс», гіпермаркети «Ашан» та «Велмарт», продуктові супермаркети «Велика Кишеня», «Вопак», світовий лідер у сфері експрес-доставки DHL Express Україна, мережа АЗС WOG, аптеки «Бажаємо здоров’я», «Аптека низьких цін» та інші.

«Ще рік тому Ощадбанк був п’ятим, а сьогодні він – вже третій за кількістю торговельних терміналів. І ми не будемо зупинятись на досягнутому. Сьогодні вся команда банку працює над впровадженням новітніх технологій, над підвищенням рівня обслуговування. Переконані, що індивідуальний підхід до клієнтів, розуміння їх потреб, сучасна технічна база і адекватна цінова політика нададуть нам можливість зберегти темпи розвитку і в 2015 році», – зазначила начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

За словами заступника голови правління Ощадбанку Антона Тютюна, інфраструктура обслуговування в торгових мережах сьогодні активно розвивається.

«Впроваджуються безконтактні технології оплати, постійно вдосконалюється система безпеки, розширюється географія платіжних терміналів. Це інноваційний ринок, який ми розглядаємо як один із пріоритетних», – відзначив Антон Тютюн.