Друк

Нові привілеї для клієнтів Ощадбанку за програмою MasterCard БІЛЬШЕ

26.08.2014
Держателі преміальних карток MasterCard від Ощадбанку отримають ще більше привілеїв і знижок від нових партнерів програми MasterCard БІЛЬШЕ.

MasterCard БІЛЬШЕ – унікальна програма для держателів преміальних платіжних карток MasterCard Gold Selective/MasterCard Debit Gold Selective, MasterCard Platinum Selective/MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite від Ощадбанку, яка об’єднала особливі привілеї та ексклюзивні пропозиції від понад 80 українських та 40 світових компаній.

У серпні до програми MasterCard БІЛЬШЕ долучилися нові партнери. Відтепер клієнти Ощадбанку – держателі преміальних карток MasterCard мають можливість скористатися знижками від таких закладів:

Мережа бутиків Attribute надає знижки на елітні бізнес-аксесуари Parker, Waterman, Dupont, Dalvey, Piquardro, Victorinox та безліч інших виробів. Знижки становлять 5% для держателів карток MasterCard Gold Selective/MasterCard Debit Gold Selective та 7% - для держателів карток MasterCard Platinum Selective/MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite. З адресами бутиків Attribute можна ознайомитись на офіційному сайті.

Мережа магазинів Piquadro - один із провідних італійських виробників шкіряних ділових аксесуарів для чоловіків і жінок, які підкреслюють високий статус і неповторний стиль. Знижки на портфелі, дорожні валізи, ремені та портмоне становлять 5% для держателів карток MasterCard Gold Selective/MasterCard Debit Gold Selective та 7% - для держателів карток MasterCard Platinum Selective/MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite. Адреси магазинів Piquadro.

Ресторан «Козацький стан», розташований на мальовничій території в десяти хвилинах від аеропорту «Бориспіль», задовольнить найвибагливіші смаки своїх гостей. Знижки від ресторану в розмірі 15% чекають на держателів карток MasterCard Gold Selective/MasterCard Debit Gold Selective, MasterCard Platinum Selective/MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite від Ощадбанку. Разом зі знижкою отримайте в подарунок дисконтну «Козирну Картку».

Більш детальну інформацію щодо пропозицій та знижок, які надають партнери програми MasterCard БІЛЬШЕ, можна дізнатись ТУТ.

Ставши держателем преміальної платіжної картки MasterCard, клієнт Ощадбанку занурюється в безмежний світ переваг та привілеїв.