Друк

Дисконтний клуб «АРТЕМ Card Club»

17.07.2014
АТ «АРТЕМ-БАНК» піклується про кожного свого Клієнта, саме тому ми створили «Дисконтний клуб «АРТЕМ Card Club», членами якого автоматично стають всі Клієнти – держателі міжнародних платіжних карток Банку. Відтепер, наші Клієнти можуть отримувати знижки та додаткові бонуси від Партнерів програми.
Інформація про нових учасників програми лояльності, про знижки та бонуси, які надають Партнери програми:
Артем-Кафе
Перше в Києві Ділове кафе при «АРТЕМ-БАНК» – це новий рівень надання послуг!
Наші клієнти не чекають в чергах на відділенні, вони можуть затишно провести час в кафе, почитати свіжу пресу, залишити свою візитівку на дошці обміну, поїсти або просто випити кави з десертом поки менеджер Банку оформлює необхідну операцію: відкриває депозитний рахунок, оформлює платіжну картку, нотаріальну угоду з купівлі/продажу нерухомості, тощо.
Для власників платіжних карток типу Gold від АТ «АРТЕМ-БАНК» діє знижка 10%.

Компанія «Magic Tours»
Компанія «Magic Tours» - це туристична компанія, яка динамічно розвивається та  пропонує широкий вибір послуг з організації Вашого відпочинку. Ми постійно розширюємо свої можливості і можливості своїх туристів. Наша компанія - це насамперед люди об'єднані пристрастю до подорожей , близькі по духу і мріють зробити Ваше життя яскравішим і цікавішим.
Для наших туристів та партнерів ми пропонуємо оптимальні ціни і якість! 
 
Організація турів, пропозицій детально і ретельно опрацьовується, проводиться регулярна інспекція пропонованих готелів , відвідування рекламних турів , участь у різних туристичних заходах. 
Ми подбаємо про те, щоб у Вас склалися найприємніші і незабутні враження!
 
Для всіх власників платіжних карток від АТ „АРТЕМ-БАНК” гарантовані знижки до 5%.
 
Детальніше: http://www.magic-tours.org
 

ПК «Гепард»
ПК «Гепард» – найбільший пейнтбол-клуб в Україні пропонує відвідувачам 7 відкритих ігрових майданчиків та крите приміщення для більш екстремальної гри. Ми запрошуємо відвідати нас всією сім’єю або дружньою компанією, відсвяткувати День народження, будь-яке інше свято або цікаво провести вихідний день. У нас батьки можуть зберегти свої нерви та влаштувати дитині незабутній День народження! Гра в пейнтбол дуже цікава (та безпечна) для дорослих і дітей, тим паче, що ніхто не заважає стрибати, бігати, кричати та бруднитись від душі!
Для всіх власників платіжних карток від АТ «АРТЕМ-БАНК»знижки до 10%.

СТО "GT-Motors"
СТО "GT-Motors" – абсолютно новий автосервіс, який створено амбіціозними людьми з великим досвідом праці в сфері автомобільного бізнесу.
Ми максимально наблизили рівень та якість обслуговування до офіційних автосервісів, створили атмосферу затишку та комфорту. "GT-Motors" – це якісний та доступний ремонт легкових автомобілів з гарантією!
Ми здійснюємо широкий спектр сервісних послуг.
Для всіх власників платіжних карток від АТ «АРТЕМ-БАНК»знижки до 10% на матеріали та до 15% на авторемонтні роботи.
 

Компанія «SOCAR»
Компанія «SOCAR» в Україні – це сервіс, якість та інновації!
На цих трьох китах заснована філософія бізнесу і на них будується розвиток фірмової мережі автозаправних комплексів преміум-класу для прагнення забезпечити високу якість нафтопродуктів і високий рівень обслуговування клієнтів.
Щоб придбати паливну смарт-карту або бланки-дозволи (талони), достатньо зв'язатися з нами за нижче вказаними телефонами і надати інформацію, необхідну для укладення договору.
 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 43-Б
 тел. / факс (044) 207-10-00, 01, 02
Всі власники платіжних карток АТ «АРТЕМ-БАНК» мають можливість придбати паливну карту, яка дає можливість економити від 0.15 грн./л в мережі АЗС SOCAR.
 

ПрАТ «Український Страховий Дім»
ПрАТ «Український Страховий Дім» – системна компанія національного масштабу, яка має десятирічний досвід роботи на страховому ринку України та розгалужену регіональну мережу в усіх обласних центрах країни і АР Крим. Центральний офіс компанії знаходиться у місті Києві. Компанія має 30 ліцензій на різні види обов’язкового та добровільного страхування, надає послуги як корпоративним, так і приватним клієнтам.
Український Страховий Дім пропонує усім власникам міжнародних платіжних карток АТ «АРТЕМ-БАНК» знижку у розмірі 10% від суми вартості страхового платежу за Договорами страхування, а саме:
  • Добровільне страхування від нещасних випадків;
  • Добровільне страхування медичних витрат при ДТП;
  • Добровільне страхування майна фізичних осіб.
Детальніше: http://www.insurhouse.com
 

ПрАТ «Страхова компанія «НОВА»
ПрАТ «Страхова компанія «НОВА» працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Нацкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов'язкових видів страхування, є членом Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного ) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, а також входить до складу страхових компаній - учасників «Київського Ринку Андеррайтингу » ( Кіра ). СК «НОВА» має рейтинги фінансової стійкості страховика за національною шкалою від двох уповноважених рейтингових агентств: на рівні uaA + від РА «Стандарт- Рейтинг» і на рівні uaAА від РА « Експерт- Рейтинг» , що вказує на високий рівень стійкості компанії .
ПрАТ «Страхова компанія« НОВА » пропонує всім власникам міжнародних платіжних карток АТ «АРТЕМ-БАНК» знижку у розмірі 10% від суми вартості страхового платежу за Договорами страхування, а саме:
  • страхування майна за програмою «НОВА-Експрес майно»,
  • страхування автомобілів за програмою «НОВА-Експрес КАСКО»,
  • страхування від нещасних випадків,
  • добровільне страхування цивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів (ДЦВ).
Детальніше: http://www.nova-ua.com
 

Медичний центр «Васеда»
Медичний центр «Васеда» - це три дороги до вашого здоров'я:
  • Сучасна апаратура;
  • Досвідчені лікарі;
  • Турботливий персонал.
Завдяки цим трьом принципам МЦ «Васеда» забезпечить Вам і вашим дітям якісне лікування та профілактику захворювань.
Медичний центр «Васеда» пропонує якісні та різноманітні послуги функціональної та лабораторної діагностики. Лікарі центру - це досвідчені фахівці I-ої та вищої категорії, що мають наукові ступені. Основні напрямки діяльності МЦ „Васеда”: педіатрія, акушерство-гінекологія, ЛОР, неврологія, офтальмологія, УЗД, лабораторні дослідження та інші.
Для всіх власників платіжних карток від АТ «АРТЕМ-БАНК» гарантовані знижки до 10% на послуги МЦ «Васеда».
Детальніше: http://www.vaseda.com.ua
 

Туристична компанія «ГРАНД ДЕ ТУР»
Вас вітає туристична компанія „ГРАНД ДЕ ТУР” !!!
Тури у 86 країн світу, екзотичні острови, круїзи, оздоровчі тури!
Відпочинок на будь-який смак! Новинка сезону –Подарунковий сертифікат – відпочинок у подарунок!
Всім власникам платіжних карток від АТ „АРТЕМ-БАНК” гарантовані знижки до 5%.
Детальніше: http://www.granddetour.in.ua